Inspiration

Heipsan kaikille!


Taas on ollut sellaista tunteiden vuoristorataa, että ei ole ollut oikein mihinkään muuhun aikaa kun on joutunut selvitellä omaa päätä ja miettiä omia fiiliksiä.
Asiat, joista en ole huolehtinut ennen ovat nyt koko ajan päällimmäisenä mielessä.

ANYWAYS,
Katsoin äskettäin netistä erilaisia "quotes about..." - kuvia, joissa on jokin upea viisaus eri aiheista tai kuvattu jokin tunne hyvin tarkasti.

Life

Emotions

Passion

Dreaming

Rakastan lukea niitä, koska ne kuvaavat hyvin omaa ajatusmaailmaani, persoonallisuuttani ja tunteitani, joita käyn läpi lähes päivittäin.
Ajattelin tällä kertaa kertoa vähän siitä, mistä saan inspiraationi esimerkiksi valokuvaamiseen ja muihin asioihin, joita teen kotona silloin kun minulla on tylsää.


MY INSPIRATION



Mistä saan inspiraationi?
Mitkä asiat ovat kiinnostuksen kohteitani?

No ensinnäkin rakastan piirtämistä.
Piirtäminen tuo minule jonkinlaisen rauhallisuuden tunteen sekä vie ajatukset muualle ainakin hetkeksi.
Piirtäminen on aina ollut intohimoni, mutta valitettavasti minulla on aina vain vähemmän ja vähemmän aikaa tehdä sitä...

Kuvaan kaikki tunteeni ja ajatukseni paperille ns. kuvainnollisesti tai haluan laittaa asialle symboolisen merkityksen eli en halua asioiden näkyvän kaikille heti, vaan haluan ihmisten pysähtyvän tarkkailemaan kuvia hetken aikaa ja miettivän omia tunteitaan ja ajatuksiaan.

Toiseksi rakastan musiikin kuuntelua.
Musiikki tuo halun totauttaa itseäni ihmisenä ja jakaa tunteitani paremmin ihmisille.
Musiikin kuuntelu auttaa minua esimerkiksi inspiraation saamisessa, mutta auttaa myös käsittelemään sisällä ympyrää juoksevia tunteita ja antaa lohdun kun sitä tarvitsen :D























Inspiraatio Blogin kirjoittaiseen taas tulee kaikesta siitä, mitä ympärilläni tapahtuu.
Perhe-elämä, kaverit, koulu ja opiskelu ja erilaisista tunteista esimerkiksi rakkaus mutta myös niistä ikävimmistäkin tunteista kuten suru, ahdistus ja muut tunteet tuovat minulle sen olon, että haluan kirjoittaa postauksia Blogiini ja jakaa kuvia sosiaaliseen mediaan.
Saan inspiraation Bloggaamiseen myös muilta ihmisiltä jotka pitävät omaa Blogia.
Ei ole väliä onko kyseessä jonkinlainen meikki/kauneus -, Lifestyle - tai Sisustus - Blogi, ne kaikki ovat ihan mahtavia! <3
Luen säännöllisesti monien eri ihmisten Blogeja ja voin sanoa, että kaikki niistä ovat antaneet minulle edes hieman ideaa kirjoittamiseen.

ISO KIITOS KAIKILLE BLOGGAAJILLE! <3
Rakkaudella,
HennaCaroliina


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LIFE is a MIRACLE

Scars are not Signs about Weakness...