New Week, New Tricks!

Heipsan kaikille!


Maanantai, ja takaisin aloittamaan normaali kouluviikko, onneksi itselläni on kuitenkin vapaapäivä tänään ja on mahdollisuus tässä vaiheessa hengähtää ja ajatella asioita syvällisemmin kun tuo viikonloppu ei ollut sieltä rauhallisemmasta päästä, niin uutisten osalta kuin minkään muunkaan asian suhteen.
Tuli huomattua kuinka hyvin asiat oikeasti itsellä ovat ja huomasin kuinka monilla yksittäisillä pikku asioilla on merkitystä tässä elämässä mm. oman hyvinvoinnin kannalta, niin fyysisesti kuin henkisestikin.

Tuli seurattua uutisia ja kaikkia mahdollisia postauksia eri sosiaalisen median sovelluksista, ettei oikein ollut muuhun aikaa...
Otin itsekkin kantaa moniin asioihin ja sain myös muutettua omaa näkemystä keskustelua herättäneisiin kysyyksiin ja maailman ongemiin.

Ristiriitaisia tunteita esiintyi paljon koko viikonlopun aikana mm. surua ja vihaa ihmisiä ja heidän ajattelutapaansa kohtaan, mutta myös iloa ja kiitollisuutta ihmisten ystävällisyydestä ja rohkeudesta asettaa toisten hätä omansa edelle.
Siitä löytyi monenlaisia mielipiteitä, mutta omasta mielestäni rohkeutta on pystyä puolustamaan niitä heikompia jotka oikeasti tarvitsevat apua.


ANYWAYS,
Tänään lähdettiin äidin kanssa käymään Lohjan keskustassa hakemassa minun opiskelijakorttiin kuvat ja sen jälkeen syömään Subway`hin.

Nyt takaisin kotiin vahtimaan pikkuveljiä ja juomaan muutama kuppi kahvia.

Mukavaa viikon alkua kaikille!
Rakkaudella,
HennaCaroliina



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

LIFE is a MIRACLE

Inspiration

Scars are not Signs about Weakness...